ИЗГОТВЯНЕ НА ПРАТКИ И ДОСТАВКА

На специалното внимание на нашите приятели, които са избрали своите книги и желаят да направят поръчка в ТАЗИ СТРАНИЦА!

Доставките на поръчките, направени в този сайт се обслужват от куриерска служба СПИДИ. Имате възможност да получите вашата пратка до домашен или служебен адрес или удобен за вас офис на СПИДИ. И в двата случая, сумата за доставка ще бъде в размер на 5 лв.

Данни за ДОСТАВКА, които са необходими, за да получите вашата ПРАТКА са: пълен и точен домашен или служебен адрес с пощенски код ИЛИ удобен за вас офис на СПИДИ, ДВЕ имена и ТЕЛЕФОНЕН НОМЕР на получател.

ПРАТКИ ЗА ЧУЖБИНА
Винаги, когато изпълняваме пратки за ЧУЖБИНА, съблюдаваме следната процедура. След като направите вашия избор на книги, следва да ни предоставите имейл, на който да получите от нас фактура, която включва сумата за избраните книги и разхода за доставка. Фактурата може да бъде получена и като съобщение във фейсбук страницата на Издателство Бяло Братство.
Разходът за доставка се калкулира на база дестинация и тегло на пратката.  След като се запознаете с размера на сумата, имате възможност да одобрите или откажете поръчката. При отказ, фактурата се анулира.
При извършване на плащането по банков път като основание за плащане се посочва НОМЕРА НА ФАКТУРАТА. След получаване на сумата, ще подготвим пратка, за което са ни необходими пълен и точен домашен адрес с пощенски код, ДВЕ имена и ТЕЛЕФОНЕН НОМЕР на получател. Доставката се извършва с куриерска служба СПИДИ или Български пощи.

  1. Make your choice
  2. Provide your name, address, email and phone number
  3. Choose courier: Bulgarian Posts or Speedy
  4. We send you invoice
  5. You confirm or reject
  6. Payment via bank transfer (reference: invoice number)

С респект към нашия Учител и с благодарност за Словото!