ПАКЕТ „РОМАНИТЕ НА НЕВЕНА НЕДЕЛЧЕВА“

Уважаеми читатели,
мили приятели,

По случай 24. май – Ден на Словото, на българската просвета и култура, издателство „Бяло Братство“ Ви предлага поредица промоции. Надяваме се, че сред книгите, които сме обособили в промоционални пакети, ще намерите своето четиво. Като специален жест към Вас издателството предлага отстъпка в размер на 40% от коричната цена. Благодарим Ви, че сме заедно в пътя на Духа!

Трето предложение: пакет от 10 книги „Романите на Невена Неделчева“ – обща корична цена 81 лв., нова цена на пакета – 48.60 лв.

Невена Неделчева е пряка ученичка на Учителя. Нейните романи представят пътуването по дългия път във вътрешното пространство на душата, който накрая се превръща в просветлено преоткриване на Вечното. Невена Неделчева внушава на читателя, че човешкото пространство може да бъде също така необозримо и безкрайно, както е това на Вселената. И че Учителят винаги идва, когато ученикът е готов, за да го озари с духовни зрими стъпки към отварящото смислите време, събиращо и подреждащо послания и откровения.